akma's FotoPage

By: akma saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 29-Nov-2009 00:00 Email | Share | Bookmark
Munich, Germany

Hotel tempat kami menginap
time nih masing2 jakun tngok rumput yg dah frozen
hehehee...
 
merasala jugakkan..hehehheh
 
hahhaha...keta hubby den
asam pe nih????
aik...keta dia lagi?
ni ha keta saya okes..
 
 
bila la nak dapat keta yg kat belakang ni eak
 
 
 
berlatar belakangkan muzium bmw
 
mcm mana nak tengok maps ni eak??
apa dia tulis nih???
waaa..pening..
 
weeekkk..p main jauh2
hei..jangan mandi kat situ la
Balik dari Hohonswangau kami bertolak ke Munich lak...cuaca memang sejuk yg amat..Tapi pengalaman yg sgt2 menyeronokkan...tak sabar nak sampai Munich..kami sampai agak malam tapi masih pukul 5petang..cuaca dh mula gelap...Mula2 mcm biasa cari Tourist Information..hmmm..jalan agak jem sebab hari minggu...dah dapat book hotel terus bergerak ke sana menggunakan GPS..mujur ada bantuan GPS...Kat Munich cuaca sangat sejuk...sume pokok dah jadi frozen...waaa....best sgt..walaupun tak nampak snow turun dapat rasa bunga2 cinta dia pun dah kira ok..hehehhe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net