akma's FotoPage

By: akma saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 4-Dec-2009 00:00 Email | Share | Bookmark
Berlin, Germany

Berlin waktu malam..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
monumen apa ntah..tak paham apa yg diorang tulis..
 
 
 
 
 
 
 
tembok berlin
 
 
tempat asal tembok berlin
banggunan yg di lukis di mana2
hotel tempat menginap
 
kat epot nak p Paris lak..hehehhe
 
Skrg dah da kat Berlin...sejuk dan best kat tempat ni..hubby sgt2 suka kat tempat ni...nampaknya dia tak sabar nak p kat tembok Berlin tu..sangup meredah sejuk yg amat dan hujan..hehehheh...apa pun tercapai akhirnya...puas ati..ni tempat last kami kat German..pasni kami akan bertolak ke Paris lak..lega rasanya sebab dah tak nampak hubby stress bawak kete..hehehhehe.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net