akma's FotoPage

By: akma saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 25-Jul-2010 11:00 Email | Share | Bookmark
Barang baby..

 
 
 
 
very..very..very..very...xcited nak beli barang baby..kuar ngan hubby p sogo..smp je tak tau nak beli apa..tetiba blur.. konon2 dah buat list tapi list tak bawak cari2 mana baju baby..bila dah jumpa sekali lagik blur..saiz apa nak beli??new born ke??tapi nape mcm kecik sgt..hmm..3 - 6 months kot..tapi hubby kata besar lak..kang cian kat baby pakai baju besar..hmm... hubby siap ukur baju kat perut lagi.. mesti baby lam perut gelak tengok papa dia..sabar ye baby..papa memang cam tu..hehehe
call mak tanya..call kak mona tanya..cari promoter tanya..last sekali beli dua2..
And then main cekau je mana yg ada kat situ..hubby ckp..
"Sume ni barang keperluan babyla..kita kena beli..sebab kalau tak nape dia letak kat tempat baby ni"
hahaha.....
tapi tak beli banyak pun..just stanby je anthing happen..tapi best tul time beli tuh...2nd round lak..kali ni make sure tak blur lagi..hahhahha


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net