akma's FotoPage

By: akma saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 17-Dec-2010 14:15 Email | Share | Bookmark
Cameron Highland-Modiezham family day

menunggu papa datang ambik
car seat saye...
baru smp...
Tuff sejuk..
papa dodoikan
ngah siapkan Tuff
 
 
baru smp mardi..
papa ambik video..papa gak tolak stroller
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tahun ni Modiezham Sdn.Bhd buat family day kat Cameron Highland...p hari jumaat balik ahad...kali ni mak, abg, mangah n adik leh join...tahun lepas tak leh sebab mak lam edah...mangah lak baru dapat baby...
staf Modiezham pun dah bertambah banyak...staff dari sarawak n terengganu pun turun gak...mama n shida pun ada..cuma kak long je tak dapat join....memang happening giler...
1st time gak Thaqif jalan jauh2...alhamdulillah Thaqif memang anak yg baik n pandai sesuaikan diri...dia memang tak banyak ragam..nak tido pun senang je..kalau tak nak dok lam stroller papa dukung..lam keta dok lam car seat diam2 je...
mama n papa sgt2 sayang Tuff...nanti kita jalan2 lagi ye...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net