akma's FotoPage

By: akma saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 20-Dec-2010 20:30 Email | Share | Bookmark
Epi BeSdaY 2 Me!!

hepi family....kek pun dah berterabur...
opss...kontrol...
tuff ngah ngamuk sempat snap gambar
 
Tuff melalak gambar pun kelabu semacam je..huhuhu
Syukur masih lagi melihat dunia..bermain ngan Tuff n bermesra ngan hubby...
Pas maghrib hubby ajap dinner at Istana Bambu Rest...tempat yg sama celebrate besday hubby dulu...sebab pilih tempat ni mcm biasala..Tuff tak leh dok kat tempat yg hingar bingar..huh!! memilih tul budak nih...sok besar jadi bos cam papa leh makan kat mana2 pun tak pe...
hubby ajak family mentua sebab nak celebrate anniversary n besday mama sekali yg jatuh pada 9 Dec...
smp kat sana tak leh dok lama sebab tetiba Tuff ngamuk..."mama.......nak balik!!!!.."
try pujuk.."sabar sayang..kita makan dulu ye..."
"tak kira....nak balik gak!!!!!!"
baikla...anakku dah mula ajak balik..makan cepat2...potong kek cepat2..balik pun cepat2....so tak banyak gambar yg leh ambik sebab ngah kelam kabut bila bos kecik bagi arahan...hahhaha
oppssss...lupa lak nak bagitau..tetiba je harini sume secret resepi tutup!!!! haiya....kempunan lak aku nak makan cheese cake....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net