akma's FotoPage

By: akma saad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Mar-2011 12:00 Email | Share | Bookmark
Kota London

odw ke Oxfort Street..
singgah john lewis..
serbu zara
ujan je......
 
tejuk la papa....
berselimut kesejukan...
 
dah mula nak masuk musin spring...
 
bus double deker...
 
wif my dear n my son..
 
lam flight nak balik malaysia...
Alhamdulillah berpeluang lagi sekali utk menjejakkan kaki ke kota london...smp kat london dah petang nak mlm dah...kali ni bermalam di Curzon Plaza Mayfair...agak jauh sikit dari Oxfort Street tapi still leh jalan kaki...disebabkan cuaca sejuk jadi takla penat sgt berjalan..hehhe..
dan alhamdulillah gak anak mama masih lagi selesa ngan cuaca sejuk..kali ni 3 hari 2 mlm berada di london...so..sgt2...enjoyla bershopping..tapi hari 1st tu ujan sepanjang hari..(tak kaco pun nak shopping..haha)
mcm biasa..barang Tuff yg banyak...sonok beli baju dia sebab kat sini sgt2 banyak choice yg memang cantik2...toys pun beli walaupun kat malaysia pun belambak..n yg best kasut dia memang berbaloi2 beli..sempat sambar claks n nike..
sgt sonok sopping kat sini..thanks 2 papa yg bawak mama lagi sekali kat sini..nanti kita datang lagi ye...papa pun kali ni bukan takat perfume dia bedal...baju,ksut sume dia sambar...best!!!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net